შეფ-მზარეული

ალექსანდრე გელაშვილი

კულინარიით პირველად 12 წლის ასაკში დავინტერესდი. საკუთარ სამზარეულოში პირველი ხაჭაპური გამოვაცხვე, რომელიც თურმე მესხურ ქადიანს წააგავდა, თუმცა, ეს მოგვიანებით გავიგე. პროფესიის არჩევაზე ბევრი არ მიფიქრია. მზარეულობა ბავშვობიდან მინდოდა. ცხოვრების თანამგზავრად არაჩვეულებრივი კონდიტერი ავირჩიე და სიხარულით დავუკავშირე ცხოვრება კულინარიას.
დეტალურად

რესტორანი

აქ ზღვის დონიდან 2200 მეტრზე ეკოლოგიურად სუფთა პროდუქტებით დამზადებულ ქართულ კერძებს დააგემოვნებთ. ტრადიციული გასტრონომიის ახლებური ხედვა და საინტერესო პრეზენტაცია, დაუვიწყარ კულინარიულ გამოცდილებას შეგძენთ. მენიუში მრავალ საინტერესო კერძს შეხვდებით, თუმცა, გირჩევთ, აუცილებლად გასინჯოთ ჩვენი შემწვარი ქათამი შქმერულად.

გასტრონომია

დღის კერძი

მენიუ

open pdf